Dětské běžecké terénní překážkové závody | SPOLU TO DÁME

✅ Spolek SPORT STARS z.s. pořadatel dětského terénního běžeckého závodu přes překážky RACE FOR JUNIORS..

✅ Oznamuje všem malým běžcům a běžkyním, že závody, které se měly konat v květnu a červnu se přesouvají na prázdninové měsíce. Věříme, že závody v přírodě uvítají především rodiče dětí, s ohledem na stávají zpřísněné podmínky volného pohybu. Doufáme, že v letních měsících již bude možné naše dětské překážkové závody uspořádat a to hned v několika městech Plzeňského kraje.

✅ Registrace na jednotlivé závody budou spuštěny s dostatečným předstihem a proto prosíme, sledujte webové stránky závodu RACE FOR JUNIORS a spolku SPORT STARS z.s.
Významným partnerem závodů je firma MARKETING INFO PLZEŇ, která ve spolupráci s nejnavštěvovanějším zpravodajským portálem PLZEŇ.CZ v minulé měsíci spustila projekt SPOLU TO DÁME, kde se na transparentním účtu shromažďují finanční prostředky, které budou z části použity na konání těchto dětských běžeckých překážkových závodů.
Pozitivní zprávou také je, že děti se mohou opět začít připravovat na podobné závody v tělocvičně-gymu společnosti MOVE FIT v bývalé papírně v Plzni Slovanech, prostřednictvím programu DĚTI NA STARTU. Věříme, že poctivý trénink přinese lepší výsledky v sérii dětských běžeckých terénních závodů RACE FOR JUNIORS.